Door wie

Mijn naam is Maartje Groffen. Ik ben psycholoog NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) en opgeleid coach. Mijn basis ligt in de opleiding Gezondheidspsychologie aan de Universiteit Twente. Daarna ben ik me blijven scholen en ontwikkelen in mijn vakgebied.

Systemisch werken, Professioneel Coachen en Leiderschap, Psychodrama, EMDR (traumaverwerking) en Orthomoleculaire Voedingsleer vormen de belangrijkste aanvullingen op mijn psychologische basis. Ik heb een aantal jaar in het bedrijfsleven gewerkt en ruim 12 jaar ervaring als psycholoog/coach. Ik ben mijn hele leven al geïnteresseerd in de beweegredenen van mensen. Wat maakt dat we doen wat we doen? Ook als we eigenlijk wel weten dat dit niet het juiste is. Hoe zijn we afgeraakt van ons pad én hoe komen we weer terug daarop? Ik ben gespecialiseerd in het werkveld arbeid & gezondheid.

Ik ben me erg bewust van de kracht van mijn intuïtie. Niet alleen denken, maar ook voelen en dat omzetten in actie! Dit hele pakket zet ik in om jou weer verder op jouw weg te helpen.


Voor meer info, bezoek mijn LinkedIn profiel.
AGB zorgverlenerscode 94010839