Waarom, hoe, wat

Waarom
De egofabriek is opgericht vanuit de missie om de wereld wat mooier te maken. Als je goed voor jezelf kunt zorgen, ben je ook beter voor de ander. Daar willen wij concreet aan bijdragen door te helpen jou in je kracht te zetten.

Hoe
Door je oprechte aandacht te geven en je te zien als de volledige mens die je bent. We geloven in een holistische aanpak en zullen derhalve verder kijken dan onze ‘psychologische’ neus lang is. Desgewenst zullen we je adviseren over doorverwijs mogelijkheden.

Wat
Diagnostiek, psychologische begeleiding en coaching. Middels beknopte diagnostiek en een intakegesprek proberen we de kern van jou als persoon te ‘vangen’. Dit is, samen met jouw persoonlijke doelen, het uitgangspunt voor verdere begeleiding.


Samenwerking
We werken samen met andere hulpverleners die ook geloven dat lichaam en geest sterk met elkaar zijn verbonden. Vaak heeft een interventie op beide vlakken een positief effect op duurzaam gezond functioneren. Zo is er o.a. een succesvolle samenwerking met meerdere mesologen in de regio Utrecht. De lijntjes zijn kort, intakes kunnen zonodig gezamenlijk plaatsvinden.